Accesați aici versiunea facilă pentru persoanele cu dizabilități

Data: 11.01.2017

Ora 16:00 Utilajele Romprest deszăpezesc străzile secundare

Toate străzile principale din Sectorul 1, precum și cele pe care sunt situate obiective sociale, sunt deszăpezite până la carosabil. La ora transmiterii acestui comunicat, 35 de utilaje Romprest și 290 de operatori acționează pentru deszăpezirea străzilor secundare cuprinse în Urgența 2, cât și a trotuarelor care aparțin domeniului public. Acțiunea de deszăpezire a străzilor secundare va continua pe tot parcursul nopții, astfel încât să fie degajată zăpada de pe aceste artere în cel mai scurt timp posibil.

Din cursul serii trecute până în prezent pe arterele din Sectorul 1 au fost împrăștiate aproximativ 200 de tone de sare și aproximativ 80 de tone de clorură de calciu.

Primăria Sectorului 1 și Compania Romprest fac un apel către asociațiile de proprietari, agenții economici și persoanele fizice să realizeze deszăpezirea trotuarelor și a curților fără să formeze din nou troiene pe carosabil.


Serviciul Imagine, Relații cu Mass-Media și Informatică
Tel. fix: 021/319.10.13/int.205
E-mail: presa.primaria1@gmail.com
Ora 16:00 Utilajele Romprest deszăpezesc străzile secundarehttp://www.primariasector1.ro/foto/articles/comunicatepresa/foto-deszapezire-1.jpg