Accesați aici versiunea facilă pentru persoanele cu dizabilități

Data: 30.10.2017

Dezinsecția și deratizarea continuă în Sectorul 1

În Sectorul 1 sunt repartizate zilnic, în funcție de obiectivele programate, echipe care efectuează acțiuni de deratizare și de combatere țânțari.

Pentru dezinsecție, în planul de combatere a țânțarilor s-a pornit atât de la gradul foarte mare de infestare care a fost anul acesta în București, cât și de la ciclul de înmulțire, din primăvară până în toamnă.

Dacă dezinsecția se efectuează toamna târziu, eficiența este foarte mare. Aparent, nu mai este o infestare mare, dar, în realitate, la sol sunt foarte multe generații noi de țântari care noaptea se ridică în aer.

La deratizare, raticidele vor fi amplasate în stații de intoxicare, inscripționate cu substanța folosită și cu antidotul, în cazul ingerării accidentale. Raticidele pot fi sub formă de batoane cerate sau sub formă de peleți.

Substanțele utilizate pentru deratizare și combatere țânțari sunt biodegradabile și sunt avizate de Ministerul Sănătății.

Mai multe informații puteți obține la numărul 0800.800.294, apelabil non-stop.
Dezinsecția și deratizarea continuă în Sectorul 1http://www.primariasector1.ro/foto/articles/comunicatepresa/coral-deratizare.jpg