ACCESAȚI AICI VERSIUNEA FACILĂ PENTRU PERSOANELE CU DIZABILITĂȚI


Buget local


Articolul anterior: 07.05 | Marş al solidarităţii antidrog în Centrul Capitalei: Bucureştenii care deţin biciclete şi sunt iubitori ai sportului şi mişcării sunt invitaţi la cea de-a treia ediţie a Marşului Solidarităţii Antidrog, eveniment organizat de Primăria Sectorului 1 şi Asociaţia "Forumul... citeşte


Articolul următor: 13.05 | Cadouri inedite și delicii gastronomice la târgurile din Sectorul 1: Bucureștenii sunt așteptați în acest week-end la cumpărături în aer liber, la târgurile organizate în Parcul Kiseleff și Piața Aurel Vlaicu de Primăria Sectorului 1 și Asociația de Turism și Ecologie Carpatia. ... citeşte

Direcția de Taxe și Impozite Locale Sector 1: Eficiență și respect pentru cetățeni
Data: 12.05.2010            Bucureștenii din Sectorul 1 petrec mai puțin timp, începând de miercuri, 12 mai 2010, la ghișeele Direcției Generale de Impozite și Taxe Locale (DITL) Sector 1 pentru efectuarea operațiunilor cu caracter fiscal.
            Începând de miercuri, DITL Sector 1 a lansat, la sediul din str. Biserica Amzei nr. 21-23, un nou sistem de management al operațiunilor fiscale, care reduce perioada de așteptare la ghișeu și eficientizează operațiunile fiscale.

Astfel, bucureștenii din Sectorul 1 care se prezintă la sediul din strada Biserica Amzei anunță tipul de operațiune fiscală pe care-l doresc, primesc un bon de ordine și sunt îndrumați, automat, la primul ghișeu ce se eliberează, certificându-i faptul că operatorul de la respectivul ghișeu are competențe în problema sa de interes.

Preluarea persoanei următoare va fi făcută după un anunț prealabil, prin avertizarea pe un panou cu afișaj electronic.

Așteptarea are loc în mod civilizat, iar în cazul în care o persoană are de efectuat mai multe operațiuni, sistemul o va redirija pe aceasta către celălalt ghișeu, fără a mai fi nevoie de un nou bon de ordine sau de a se așeza din nou la coadă.

Direcţia de Comunicare a Primăriei Sectorului 1

Tel. fix: 021/222.36.24

Tel. mobil: 0721.410.350 - Cristina Dumbravă

E-mail: presa.primaria1@gmail.com