Data: 04.09.2020

Muntele de gunoi de pe Str. Munteniei va dispărea

După mai bine de un an și jumătate de luptă în instanță, cetățenii din Cartierul Chitila vor scăpa de focarul de infecție din curtea imobilului situat la intersecția Str. Munteniei cu Str. Străbună. Poliția Locală Sector 1 va începe îndepărtarea gunoiului și salubrizarea curții luni, 07.09.2020, începând cu ora 9.30, în prezența primarului Dan Tudorache. Instanța de judecată a dat câștig de cauză cetățenilor și a autorizat Poliția Locală Sector 1 să procedeze la salubrizarea și igienizarea terenului din Str. Munteniei. Cheltuielile cu această acțiune vor fi imputate proprietarului care a refuzat să facă curățenie de bunăvoie.

Proprietarul acestui teren a adunat în curtea proprie, timp de peste 10 ani, diferite obiecte pe care le-a depozitat unele peste altele, provocând astfel nenumărate neplăceri locuitorilor din zonă.

Deși Poliția Locală a Sectorului 1 i-a aplicat proprietarului 12 sancțiuni contravenționale în valoare de 2.000 de lei fiecare, acesta le-a achitat de fiecare dată.
 
Prezența unui reprezentant al instituției dumneavoastră la această acțiune ne onorează!

Serviciul Imagine și Relații cu Mass-Media
Tel. fix: 021/319.10.13/int.151
E-mail: presa.primaria1@gmail.com
Muntele de gunoi de pe Str. Munteniei va dispăreahttps://www.primariasector1.ro/foto/articles/comunicatepresa/strada-munteniei-cu-strabuna.jpg