Data: 12.02.2021

Echipa de profesioniști a Primăriei Sectorului 1 se mărește: Ciprian Barna, noul City Manager al instituției

Ciprian Barna este noul City Manager al Primăriei Sectorului 1. Acesta este absolvent al Facultății de Administrație Publică din Cluj și al Facultății de Drept din Oradea, are un masterat în afaceri europene obținut la Universitatea Reims Champagne-Ardenne și a fost bursier al statului francez la Școala Națională de Administrație în înalte studii europene.

A lucrat la Zona Metropolitană Oradea din 2006 și a urcat pe rând toate treptele profesionale până la funcția de director ocupată în perioada 2012 – 2014. Ciprian Barna s-a ocupat în perioada 2012 – 2015 de extinderea serviciului de transport local la nivel metropolitan, proiecte de dezvoltare a conectivității transfrontaliere între Oradea și Debrecen.

"Ciprian este un orădean ambițios care a ales să se alăture echipei noastre și este conștient de răspunderea pe care o are. Urmează să se ocupe de coordonarea Direcției de Investiții, de achizițiile publice ale Administrației Domeniului Public, și proiectele europene derulate prin intermediul Serviciului Programe, Strategii și Proiecte. Împreună cu noi va pune umărul la reconstrucția și modernizarea Sectorului 1", a declarat primarul Sectorului 1, Clotilde Armand.

Serviciul Imagine și Cultură
Tel. fix: 021/319.10.13/int.151
E-mail: comunicare@primarias1.ro