Data: 22.02.2021

Fără publicitate stradală ilegală în Sectorul 1

Primăria Sectorului 1 stopează fenomenul publicității stradale ilegale. Din dispoziția primarului, la acest sfârșit de săptămână, a avut loc o amplă acțiune de desființare de panouri publicitare amplasate ilegal pe domeniul public al Sectorului 1.  Acțiunea a fost desfășurată de Poliția Locală și a avut ca obiect desființarea a peste 30 de prisme publicitare, meshu-uri și bannere amplasate ilegal în diferite locații din Sectorul 1.

Au fost desființate panourile publicitare amplasate ilegal pe domeniul public din următoarele zone: Pipera, Băneasa, Calea Griviței – Gara de Nord, Berzei – Știrbei Vodă, Bucureștii Noi. Lista exactă a locațiilor care au fost curățate de reclamele amplasate ilegal o regăsiți atașat.

"Suntem sufocați de aceste reclame amplasate ilegal de multe ori cu complicitatea unor funcționari din primărie care au profitat de funcția lor și au avut înțelegeri în afara legii ani de zile  cu firmele respective. Am reușit să punem stop mafiei și din domeniul publicității stradale, iar această afacere ilegală a luat acum sfârșit. Continuăm curățenia până când nu vor mai exista reclame ilegale în Sectorul 1", a declarat primarul Clotilde Armand.
Serviciul Imagine și Cultură
Tel. fix: 021/319.10.13/int.151
E-mail: comunicare@primarias1.ro
Fără publicitate stradală ilegală în Sectorul 1https://www.primariasector1.ro/foto/articles/comunicatepresa/afis-ilegal.jpg