Data: 04.06.2021

Primăria Sectorului 1 solicită declararea stării de alertă sanitară până la rezolvarea crizei gunoiului

Primăria Sectorului 1 a solicitat vineri Comitetului Local pentru Situații de Urgență să înainteze Prefecturii Municipiului București o adresă prin care să declare starea de alertă din cauza situației sanitare de pe raza teritorială a unității teritorial-administrative cauzată de suspendarea colectării gunoiului de către compania Romprest Service SA.

Edilul Clotilde Armand a purtat discuții cu firmele de sortare a gunoiului din Sectorul 1 și a ajuns la un acord. "Am aflat că stațiile de sortare și-au redeschis porțile începând de astăzi dimineață pentru a primi gunoiul colectat de Romprest. Aceste stații erau închise din cauza neachitării de către compania Romprest a facturilor datorate în ciuda plăților făcute de Primăria Sectorului 1," a declarat primarul Sectorul 1, Clotilde Armand.

Primarul Sectorului 1 i-a îndemnat pe cetățeni să sune și să reclame neridicarea gunoiului de către compania Romprest Service SA la Poliția Locală Sector 1, la numărul de telefon: 021/9540, apelabil 24 h din 24.

"Este foarte important acest lucru. O să vă explic mai târziu de ce. Știu că nu este cea mai confortabilă situație: vă citesc mesajele, umblu zilnic în sector și văd cu ochii mei ce se întâmplă. Dar de asta suntem noi aici. Să rezolvăm problemele. Acest episod negru din istoria Sectorului 1 cauzat de politicieni corupți și mafia gunoaielor va lua curând sfârșit. Vă promit. Mulțumesc tuturor celor care sunteți alături de mine," a afirmat primarul Sectorului 1.


           


Serviciul Imagine și Cultură
Tel. fix: 021/319.10.13/int.151
E-mail: comunicare@primarias1.ro