Data: 04.05.2022

Te așteptăm să te alături echipei de recenzori din Sectorul 1!

Esti o persoană dinamică și sociabilă, căreia îi place munca în teren și interacțiunea cu oamenii? Ai vârsta de cel puțin 18 ani, minimum studii liceale absolvite, nu ai cazier jurdiciar, ai cunoștințe de folosire a unei tablete și dorești să-ți completezi veniturile? Te așteptăm să te alături echipei noastre pentru a lua la pas Sectorul 1 și a completa într-un mod profesionist chestionarele de recensământ. 

Dacă oferta noastră te-a convins, te așteptăm să ne transmiți o cerere de înscriere în lista de candidați pe adresa de e-mail recensamant@primarias1.ro sau să o depui la Registratura Primăriei Sectorului 1 din Bulevardul Banu Manta nr. 9 în programul de lucru cu publicul - luni, marți, miercuri, vineri: 08:30 – 16:30, joi: 08:30 – 18:30.

Dacă vei fi selectat, începând cu data de 16 mai și până în data de 17 iulie 2022, vei colecta în teren, cu ajutorul tabletelor, inclusiv la sfârșitul săptămânii, datele din cuprinsul chestionarelor de recensământ, prin interviuri față cu cetățenii care nu s-au recenzat singuri.

Vei fi plătit în funcție de numărul de chestionare completate față în față, acesta fiind compus din mai multe secțiuni cu grade de complexitate diferite. Este vorba de un tarif de 7 lei pentru fiecare chestionar prin care se recenzează o persoană și 3,5 lei pentru fiecare chestionar prin care se recenzează o locuință.

Important:

 Te poți înscrie ca recenzor în teren și dacă ai aplicat pentru autorecenzarea asistată (ARA), având în vedere că activitățile se desfășoară în perioade diferite;
 Poți să aplici pentru a fi recenzor în Sectorul 1, indiferent de zona din București în care domiciliezi.


Serviciul Imagine și Cultură
Tel. fix: 021/319.10.13/int.151
E-mail: comunicare@primarias1.ro