Data: 03.02.2023

Avertizare meteo de temperaturi scăzute în Capitală: Sună la DGASPC Sector 1 dacă vezi pe stradă persoane fără adăpost!

Meteorologii ne anunță că la sfârșitul acestei săptămâni vremea se va răci considerabil și în București. În acest weekend, pe timpul nopții temperaturile vor fi negative și se vor semnala intensificări ale vântului. Persoanele fără adăpost de pe raza Sectorului 1 pot fi găzduite, pe toată perioada în care condițiile meteo vor fi nefavorabile, în centrele sociale ale Primăriei Sectorului 1.

Persoanele adulte pot fi cazate între orele 19:00-9:00 la Centrul de Urgență pentru Persoane fără Adăpost (Șoseaua Odăi nr. 3-5), iar copiii la Complexul Social de Servicii Pinocchio (Str. Minervei nr 31 A). De asemenea, pentru mamele cu copii punem la dispoziție Centrul Maternal Sf. Nicolae care oferă posibilitatea găzduirii, ca și celelalte două centre. Toate cele trei centre asigură hrană, asistență medicală, îmbrăcăminte și materiale de igienă personală.

Dar în acest demers este extrem de importantă și implicarea ta! Dacă vezi pe străzile din Sectorul 1 persoane fără adăpost, te rugăm să suni la numărul de telefon 0734.454.543, iar echipele noastre de asistenți sociali vor veni la fața locului pentru a-i transporta la adăpost!

IMPORTANT! La Centrul de Urgență pentru Persoane fără Adăpost aflat pe  Șoseaua Odăi nr 3-5 se poate ajunge cu autobuzele STB 204 și 304.Serviciul Imagine și Cultură
Tel. fix: 021/319.10.13/int.151
E-mail: comunicare@primarias1.ro